Objavil Mar 3, 2014 v Blog, Razpisi | 0 komentarjev

Les nam najljubši želimo približati vsem, ki jih zanima delo z njim.

Mogoče le za hobi, ali pa za ustvarjanje česa novega, pa naj bo to dekorativa ali opremljanje. Namen tečaja je, da skozi teoretična in praktična predavanja podamo strokovno znanje na enostaven način, za uporabnika, po njegovi meri. Osnova bi bila teoretično predavanje o osnovah lesoznanstva (od vrst do spravila ter načinov obdelav) s poudarkom možnosti samostojnih nadaljnih poglabljanj na določeno temo. Praktični del bi obsegal obiske pri posameznih mojstrih, ki bi pokazali svoje znanje in vsakemu tudi omogočili, da se preizkusu. omenjeni del je namenjen temu, da se srečamo v živo s čim več tehnikami obdelave lesa od hloda do izdelka s pomočjo različnih mehanskih in ročnih obdelav.

 

Trajanje tečaja: prilagojeno glede na interes

 

Število udeležencev: skupina do 5 oseb (v kolikor bo večje zanimanje, bo več terminov / tečajev, prilagojeno tako, da bodo v posameznih skupinah združeni tisti, ki imajo enake želje)

 

Cena tečaja: “gift-for gift” – mi vam poklonimo tečaj, vi pa nam vrnete z darilom, v obsegu ali vrednosti, kot se vam zdi, da je primerno / vredno – več o tem

 

Začetek tečaja: po dogovoru

 

Ker je naš namen res pripraviti koristno in poučno izobraževanje, znotraj katerega se bo našel tako začetnik kot tisti, ki ima nekaj izkušenj, vas prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik – informativno prijavo in tako pomagate ta cilj tudi izpolniti. Vsi podatki bodo varovani z veljavno zakonodajo in bodo uporabljeni zgolj za analizo in pripravo tečaja ter ne bodo posredovani tretjim osebam. Izpolnitev prijave ni v nobeni obliki  zavezujoča, končne prijave bodo po objavi rapisa in objavi točnega tremina začetka ter podrobnega vsebinskega programa. Prijave pobiramo do vključno 9.3.2014. Hvala vam!

Oveščamo, da so prijave zaključene in da vas v kratkem vabimo na predstavitev programa, predavateljev in razpišemo prijave za termine.

Trenutno imamo predvidene 3 termine v aprilu in maju.

Hvala vam za vaš odziv!