Objavil Oct 5, 2015 v Blog | 0 komentarjev

Pred kratkim je v centru Črnomlja svoja vrata odprl prvi belokranjski Center vzajemnosti in kreativnih idej, katerega glavno poslanstvo je povezovanje belokranjskih ustvarjalcev, vzpodbujanje vzajemnega delovanja in obujanje lokalne skupnosti.

Da bi delovali čim bolj vključujoče in povezovalno, naših vrata na stežaj ne odpiramo le za obiskovalce, temveč tudi za vse tiste, ki bi se nam želeli pridružiti pri doseganju našega skupnega poslanstva.

V Centru je tako možno najeti razstavno-prodajne police, prostor za izobraževanja, predavanja in članska srečanja, skladiščni prostor ali prostor za izvedbo delavnic. Vse svoje storitve ponujamo za simboličen znesek, saj je tovrsten zaslužek namenjen izključno kritju stroškov najema in uporabe prostora.

Ker vemo, da ravno pomanjkanje prostora ali sredstev za najem marsikateremu belokranjskemu društvu predstavlja preglavice, se z razpisom v prvi vrsti obračamo na le-te: pridružite se nam pri spreminjanju sveta na boljše – združeni lahko dosežemo veliko več!