Objavil Mar 22, 2013 v | 0 komentarjev

Otroška miza s klopjo iz masivnega slovenskega lesa / children’s table with a bench made of solid slovenian wood

Pa nekaj naj še o KLOP’CI povemo. Bila je nekdaj več deset deset deset deset deset let nazaj taka klopica v dedkov in babic izbah malčkov raj. In naš Belin je idejo dobil, da bi jo malo prenovil, posodobil, lepše pri nogi linjo zavil, kak zatič dodal in tako na vpogled dal.

Dobimo klop, ki je vsaka svoja in iz zelo omejenih serij, saj je odvisno kdaj in kakšen les dobimo in kaj si stranke zaželijo.
Vsak tako lahko določi, če je v seriji seveda objavljeno, ali bo njegova klop oljena, voskana oz. lakirana, bukev pa daje še barvanje na voljo. Izbrati si je moč dodatke – polico, poglobitev za svinčnike, obešalnik ob strani za torbico, kak okrasni vzorec, prečke za knjige na hrbtu – torej vse za malčka od 1-5ih let (no en drobni preizkuševalec se je udobno s sedmimi leti tudi že namestil) No še to – les diha, les dela, les je trajen. Če se najde kaka praska ali pa trdovratni flomaster, se stanje spet z brušenjem nazaj vzpostavi. Iz tega nauk – zelo težko se uniči (kolikokrat lahko brusite parket?). Torej – ustvarite si svoj unikat, ki služi namenu več let in vnaša v dom nostalgijo na sodoben način.
Slovenski les je zakon!

OPIS IZDELKA:

Dimenzije sestavljene klop’ce (okvirno): 67cm x 40cm x 57cm

Dimenzije klop’ce razstavljene (v paketu-okvirno): 67cm x 40cm x 15cm

KOLIČINA IZDELANIH V SERIJI:

1 kos (razstavni – prototip)

LES:

–  masiven hrast / izvor Gorjanci

OBDELAVA:

– laneno olje

DODATKI:

– za vse serije je možna darilna embalaža (škatla), razen za že sestavljene razstavne modele (tam pa ponudimo kakšen drugačen darilni ovoj) ter montaža klop’ce (vam jo sestavimo mi po vaših željah)

–  podest

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE LESA / SESTAVLJANJE:

– oljen les je potrebno glede na pogostost uporabe ponovno pooljiti, ob normalni frekvenci priporočamo enkrat letno

– v kolikor se površina izdelka poškoduje (barve, udrtine), je masiven les možno večkrat pobrusiti ter potem naoljiti, brez slabšanja kakovosti izdelka

– za sestavljanje potrebujete osnovni “inbus” ključ in nekaj kapljic lepila za les ter gumjasto kladivo

– navodila so sestavni del paketa

DOBAVA:

– razstavni kosi (že sestavljeno) v 2-3 dneh / iz serije, ki je trenutno na zalogi 5-7 dni /sestavljene in oblikovane  po želji  do 15 dni, zavisi od obdelave in dodatkov

– po plačilu po predračunu ali po povzetju na stroške kupca

– paket prejmete po pošti, po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem v Ljubljani (krajši čas dobave v primeru izdelanih serij)

CENA IZDELKA:

– kop’ca iz hrasta z dodatkom – podest SERIJA I / cena za kos 2 – KLOP JE ŽE ODDANA